El Restaurant

Anagrama Restaurant Cal Marçal 1

Especialitzats en cuina casolana i del berguedà (pèsols negres, blat de moro escairat, patates emmascarades…)
Seleccionem els millors embotits de la comarca.
Treballem amb productes de temporada, a l’estiu els de l’hort i a la tardor els bolets.

Menú laborable

– Dinars: de dilluns a divendres (no festius)
Consta d’un entrant, un primer, un segon i postres,acompanyat de pa, vi i aigua.
Preu: 11,00 € IVA Inclòs

– Sopars: de dilluns a dijous (no festius)
Consta d’un entrant, un primer, un segon i postres,acompanyat de pa, vi i aigua.
Sopar: 13,00 € IVA Inclòs

Exemple de menú diari

Menú festiu

Dissabtes, Diumenges i festius. Ara també entre setmana!
Consta d’un primer, un segon i postres,acompanyat de pa, vi i aigua.
17,95 € IVA Inclòs

Exemple de Menú festiu

Esmorzars

De dilluns a diumenge
Disposem d’una gran varietat de llesques amb embotits, formatges, etc.